Stimați Utilizatori și Clienți,

Recomandăm citirea cu atenție a Termenilor și Condițiilor aplicate.

www.healaria.ro este un website de prezentare și un magazin online unde sunt comercializate suplimente,  amestecuri de plante, condimente, ciuperci și alge aparținând firmei SC HEALĂRIA NATUR SRL, având codul unic de înregistrare 42526788 și numărul de ordine în Registrul Comerțului J40/5328/22.05.2020, cu sediul in Bucuresti, Str. Baltagului nr. 1, bl.V78, sc.1, et.3, apt.12, Camera 1.

Persoanele care utilizează site-ul www.healaria.ro vor fi denumite în cele ce urmează Utilizatori.

Persoanele fizice sau juridice care achiziționează produse prin intermediul site-ului www.healaria.ro vor fi denumite în cele ce urmează Clienți.

Accesul și utilizarea site-ului www.healaria.ro constituie acceptarea termenilor și condițiilor prezentate mai jos, in conditiile legii în vigoare.

CONȚINUTUL www.healaria.ro:

Denumirea Healăria, Healăria.ro, precum și logo-ul sunt proprietatea SC HEALĂRIA NATUR SRL și nu pot fi utilizate sau copiate de altă entitate juridică sau persoană fizică;

Conținutul  www.healaria.ro (inclusiv toate elementele vizuale, grafice, textele, structura și codul site-ului) în integralitate este protejat prin Legea drepturilor de autor;

Utilizarea fotografiilor sau copierea continutului site-ului sunt acceptate doar în scop de uz personal și este interzisă folosirea lor în scopuri comerciale sau de orice altă natură fără acordul scris al administratorului SC HEALĂRIA NATUR SRL.

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE:

Datele personale furnizate de către Utilizator și Client vor fi folosite de SC HEALĂRIA NATUR SRL numai în scopul declarat al site-ului www.healaria.ro. Datele furnizate de Client și din contul de Utilizator vor fi folosite pentru a trimite confirmarea comenzilor, informații legate de promoțiile în vigoare, newsletter și livrarea Comenzilor;

SC HEALĂRIA NATUR SRL nu va publica datele personale și nu va vinde baza de date ce conține datele personale ale Clienților.

UTILIZATORII ȘI CLIENȚII www.healaria.ro AU URMATOARELE DREPTURI CONFORM LEGISLAȚIEI ÎN VIGOARE:

Dreptul de acces la date: Utilizatorii și Clienții au dreptul de a cere informații cu privire la datele personale furnizate către SC HEALĂRIA NATUR SRL

Pentru a asigura  Clienților o experientă cât mai plăcută, www.healaria.ro utilizează fișiere de tip cookie pentru a păstra informații importante despre vizitele Utilizatorilor (ex: înscrierea pe site, conținutul coșului de cumpărături). Prin utilizarea www.healaria.ro îți exprimi acordul pentru utilizarea fișierelor de tip cookie.

Dreptul de modificare a datelor: Utilizatorii și Clienții au dreptul de a cere modificarea, actualizarea sau ștergerea datelor, cu excepția cazurilor în care există dispoziții legale in vigoare;

Dreptul de refuz: Utilizatorii și Clienții au dreptul de a refuza ca datele furnizate să nu fie folosite în anumite scopuri (de ex. folosirea datelor pentru transmiterea de informații promoționale sau a newsletter-ului).

MODALITĂȚI DE PLATĂ

Prețurile afisate sunt in lei și conțin toate taxele, exceptând costul livrării produselor comandate. Healăria.ro livrează doar pe teritoriul României prin serviciu de curierat sau Poșta Româna. Comenzile vor fi procesate in maximum 24 ore de la plasarea acestora, după confirmarea telefonică. Pentru livrări pe teritoriul UE vă rugăm să ne contactați la adresa de email: contact@healaria.ro

Comanda minimă este de 50 RON.

Plata se face ramburs sau în avans, prin următoarele modalități de plată:

  • depunere numerar in cont
  • plata cu cardul prin Netopia Mobilpay
  • ramburs în momentul predării coletului de către firma de curierat

Costul final contine pretul produselor comandate, la care se adaugă prețul livrării (taxa de curierat).

Dacă alegeți plata prin depunere în cont bancar sau prin Revolut, comanda va fi procesată după trimiterea dovezii de plată la contact@healaria.ro.

Detalii bancare

  • Bancă: ING BANK
  • IBAN: RO88INGB0000999910367463
  • Titular: SC HEALĂRIA NATUR SRL

CONDIȚII DE LIVRARE

Termenul maxim de livrare este de 3 zile lucrătoare, pentru produsele aflate in stoc, termen valabil de la data preluării comenzii (telefonic/prin webshop).

Comenzile de minimum 200 de lei vor beneficia de livrare gratuită.

SC HEALĂRIA NATUR SRL își rezervă dreptul de a refuza o comandă în cazul în care un produs are prețul incorect afișat sau nu se află pe stoc.

GARANȚIA PRODUSELOR comercializate pe www.healaria.ro este conformă cu specificațiile de pe ambalaj.

POLITICA DE RETUR:

Orice produs poate fi returnat in termenul legal de 14 zile calendaristice, conform dispozitiilor Ordonantei de Guvern nr. 34/2014, in ambalajul original, nedesfacut si fara urme de deteriorare.

Pasul 1 – notificare prin e mail la adresa contact@healaria.ro (menționând numărul comenzii, numărul de telefon, contul bancar pentru returnarea banilor, numele și produsul pe care doriți să-l returnați în cazul unui retur parțial).

Pasul 2 – SC HEALĂRIA NATUR SRL se obligă ca în maximum 48 de ore să răspunda solicitării dumneavoastră și să vă comunice adresa la care veți returna produsele comandate.

Pasul 3 – Rambursarea banilor se va face în termen de maximum 10 zile lucrătoare cu condiția ca produsele să fie returnate și să nu prezinte urme de utilizare, să nu fie deteriorate și să nu aibe elemente lipsă (inclusiv ambalajul și documentele care l-au insoțit).

Conform Ordonanței nr. 34/2014 clientul este răspunzător de achitarea cheltuielilor aferente returnării produselor către SC HEALĂRIA NATUR SRL, exceptând cazul în care se constată deteriorări de orice natură a produselor sau produse lipsă din colet în momentul predării de către curier.

LIMITAREA RESPONSABILITĂȚII:

SC HEALARIA NATUR SRL nu își asumă responsabilitatea pentru pierderile cauzate de nefuncționarea site-ului www.healaria.ro;

În cazul în care Clientul folosește o adresă falsă de e-mail sau transmite mesaje și orice alt tip de comunicare în numele unei alte persoane fizice sau juridice va fi sancționat în conformitate cu legislația în vigoare. SC HEALARIA NATUR SRL are dreptul, dar nu și obligația, de a șterge orice astfel de conținuturi  identificate pe www.healaria.ro. SC HEALARIA NATUR SRL nu este responsabilă  și nici nu poate fi obligată la plata de despăgubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicări.

DISPOZIȚII FINALE:

SC HEALĂRIA NATUR SRL își asumă dreptul de a modifica Termenii și Condițiile fără nicio altă notificare in prealabil. Cea mai recentă versiune a Termenilor și Condițiilor poate fi gasită accesând această pagină, numită „Termeni și Condiții„.

Pentru orice fel de informații și întrebări legate de Termenii și Condițiile de mai sus, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: contact@healaria.ro.