Consiliere nutrițională

Nutriție echilibrată, sănătate garantată

Fie că ducem o viață sportivă (de dorit și recomandată), fie că avem un stil de viață mai  sedentar (prin urmare, de ameliorat), pentru a ne simți bine este necesar să ne hrănim în mod adecvat. Ceea ce punem pe masă zilnic  poate determina starea de bine (sau de rău) a organismului nostru. A ne alimenta bine și a ne hrăni în mod corect este indispensabil pentru a ne menține organismul în sănătate și pentru a-l ajuta să funcționeze normal.

Alimentația echilibrată înseamnă a ne hrăni corect nu numai din punct de vedere cantitativ, ci și calitativ. Aceasta are drept scop să garanteze un aport corespunzător de energie și de nutrienți, prevenind atât carențele, cât și excesele nutriționale (ambele dăunătoare).

Să nu uităm că, indiferent de vârstă, alimentația sănătoasă și echilibrată, mișcarea și o bună odihnă reprezintă o garanție a sănătății, vitalității și longevității.

Pentru programări completați formularul de contact sau contactați-ne prin următoarele:

  Esti de acord cu politica de confidențialitate?

  Nutriție echilibrată, sănătate garantată

  Fie că ducem o viață sportivă, fie că avem un stil de viață mai sedentar, pentru a ne simți bine este necesar să ne hrănim în mod adecvat. Ceea ce mâncăm zilnic poate determina starea de bine (sau de rău) a organismului nostru. A ne alimenta și a ne hrăni în mod corect este indispensabil pentru a ne menține organismul sănătos și pentru a-l ajuta să funcționeze normal. Nutriția echilibrată înseamnă a ne hrăni corect nu numai din punct de vedere cantitativ, ci și calitativ. Aceasta are drept scop să garanteze un aport corespunzător de energie și de nutrienți, prevenind atât carențele, cât și excesele nutriționale. O alimentație sănătoasă și echilibrată, mișcarea și o bună odihnă reprezintă o garanție a sănătății, vitalității și longevității.

  ↓VEZI OFERTELE NOASTRE↓

  Pentru programări completați formularul de contact sau contactați-ne prin următoarele:

   Esti de acord cu politica de confidențialitate?

   Abonează-te la newsletter-ul Healăria.ro și primești un cupon de reducere de 20% la următoarea comandă dar și  broșura cu rețete de smoothie-uri cu plante medicinale.